Om oss

Oslo Bueskyttere er medlem av NBF, og skyttere i klubben kan stille i konkurranser og representere OBS i konkuranser i Norge og utlandet.
OBS låner ut utstyr på trening til man har skaffet seg eget.
Vi skyter på faste blinker, tredimensjonale figurer og bevegelige mål. Vi skyter på bane, i terreng og fra hesteryggen. Vi skyter på kjente avstander, ukjente avstander, lengst mulig, hurtigst mulig eller en kombinasjon.
Vi benytter compound buer, olympiske recurve buer, languer, rytterbuer, instinkt, barebow og variasjoner i mellom.
Noen av oss lager eget utstyr. Egne buer, laminerte eller helved. Piler alt fra å male, lakkere, sette på sisser, fjør og nokk, til også lage skaftene selv.

Hvor

På den gamle pistolskytebanen sør for NAV-bygget på Huseby, før kjent som FO-bygget (Forsvarets Overkommando). Det er i Husebyterrenget og bestyres av Garden. GPS, Google Maps eller kart og veibeskrivelse.

Innetrening har vi på Ris skole og i Crossfit Yggdrasils lokaler på Carl Berner i vinterhalvåret. På Ris skole er vi i den store gymsalen, adressen er Ris skolevei 24 B. Den ligger lett tilgjengelig ved Gaustad stasjon på Frognerseterbanen og kort gangavstand fra holdeplassen Vinderen for 46-bussen. På Carl Berner så finer man oss i det indre hjørnet ved lasteramper og lagerlokaler, adressen er Hasleveien 28, men Sinsenveien 11 er samme bygget, og det er lettere å finne parkeringsplasser i Sinsenveien. Carl Berner T-banestasjon og Carl Berner plass er ca 10 min unna, Rosenhoff trikke- og bussholdeplass er litt kortere.

Når trener vi hvor?

Fra påske til høstferie trener vi utendørs på vårt treningsfelt alle dagene i uken. Se her for offisielle treninger med instruktør. Fra oktober til ut april trener vi innendørs mandager (Ris og Carl Berner), onsdager (Ris), torsdager (Carl Berner) og fredager (Carl Berner). Ad-hoc treninger på Carl Berner blir annonsert.