Kurs, Events, Medlemsskap

Du som vil lære å skyte

Fra og med høsten 2020 har vi to typer nybegynnerkurs: “Oppdag bueskyting” og “Introduksjonskurs”.

“Oppdag bueskyting” er 90 minutter med instruktør og minimalt med prat. Du får en bue og piler, helt grunnleggende opplæring og får prøve deg som bueskytter. Fokus er på å ha det gøy og finne ut om dette er noe for deg. Kurset koster kr 500 pr person. Du blir ikke medlem i klubben. (Dersom du vil fortsette å komme på treninger må du melde deg inn, og du må også melde deg på neste Introduksjonskurs som har plass til deg.) Dette kurset arrangeres omtrent en gang i måneden.

“Introduksjonskurs” er 8 timer over to dager i en helg med instruktører og grundig opplæring i teknikk, utstyr og sikkerhet, og gjerne litt om konkurranseskyting av forskjellig art. Kurset koster kr 2000 per person, og du blir medlem i klubben og kan komme på treninger. (Prisen reduseres til kr 1500 om du har tatt Oppdag bueskyting, og til kr 1000 om du i tillegg allerede har meldt deg inn. Det er i tillegg 50% rabatt for andre deltakere fra din husstand.) Dette kurset arrangeres 6-8 ganger i året.

For begge kurstypene kan du låne utstyr hos oss. Kursene vil inntil videre gå innendørs i vårt lokale på Rosenhoff i Oslo (ved Carl Berners plass) på dagtid i helgene. Det er maks 10 deltakere på alle kurs. Ta med treningstøy og innesko.

Oversikt over kursdatoer og -tider finner du i denne kalenderen.

Kursene er for barn, ungdom og voksne. Alle undervises samtidig. Vi har satt en nedre aldersgrense for barn på fyllte åtte år ved kursstart.

Påmelding og betaling for Oppdag bueskyting er via lenkene i kalenderen.

Påmelding til Introduksjonskurs er via epost til kurs@oslobueskyttere.no, send med følgende informasjon for hver deltaker:

Grupper som vil ha det gøy

Oppdag bueskyting kan også arrangeres spesielt for grupper som er på teambuilding, har utdrikkingslag, o.l. Send epost til event@oslobueskyttere.no for mer informasjon og planlegging.

Du som allerede kan skyte

Hvis du har opplæring fra annen klubb og vil bli medlem i Oslo Bueskyttere og trene med oss så send en epost til info@oslobueskyttere.no og skriv litt om deg selv, så ordner vi registrering i klubben og sender ut krav på kontingent og treningsavgift. Vi må også ha følgende informasjon for hvert nye medlem:

Priser

Medlemsskap koster kr 300 pr kalenderår og faktureres i januar.

I tillegg kommer normalt treningsavgift på kr 300 pr sesong for de som møter på treningene. Det er tre sesonger, oktober-desember, januar-april og mai-september.

I forbindelse med pandemien er det imidlertid deltakerbegrensinger for innendørstreningene, og det ilegges ikke treningsavgift. I stedet må du melde deg på hver enkelt trening du ønsker å gå på og betale en liten avgift for dette. Mer informasjon om treninger og påmelding.