Bli medlem

Hvis du har opplæring i annen klubb og vil bli medlem i Oslo Bueskyttere og trene med oss så send en epost til info@oslobueskyttere.no og skriv litt om deg selv så ordner vi registrering i klubben og sender ut krav på kontingent og treningsavgift.
Her skal det være en form som registrerer nødvendig info for innmelding av nye medlemmer med kurs

Nye skyttere

En gang i måneden vil det avholdes introduksjonskurs ved nok interesserte. Det vil gå over en helg, lørdag og søndag med totalt åtte timer. Kurset starter kl 10 lørdag og varer til 15, søndag starter kurset 12 og varer til 15. Det vil bli en spisepause, ta med matpakke. Oversikt over kurs finner dere her. Første kurs er 7. og 8. mars.

På kurset vil vi gå igjennom sikkerhet, utstyrshåndtering og skyteteknikk. Før teknikkdelen blir det oppvarming og igjen etter spisepausen. For trening innendørs; ta med treningstøy og innesko. Utendørs på banen i Husebyskogen gjelder det å kle seg etter forholdene, ta gjerne med ekstra skift hvis været ikke er stabilt, regntøy, ordentlige sko etc.

Klubben har utstyr til utlån, men har dere eget så ta det med.

Kurset er for barn, ungdom og voksne. Alle undervises samtidig. Når det gjelder barn har vi ikke en nedre aldersgrense, men vurderer modenheten sammen med barnets foreldre/foresatte. Skyttere helt ned til fire år har fungert med (tett) oppfølging av foreldre.

Kurset koster 1000kr, inkludert årlig kontingent og treningsavgift for inneværende sesong. 50% husstandsrabatt. Etter påmelding vil man få faktura og man er sikret plass først når man har betalt.

Etter kurs kan man delta på klubbens treninger for alle.

Begynnere som ikke vil melde seg inn i OBS kan også delta, prisen er da 1000kr uten mulighet for rabatter. De har heller ikke rett til deltakelse på treningene etter kurs.

Her kommer innmeldingsform med informasjon om mulige kurs og hvor mange som er interesserte/har betalt og hvor mange ledige plasser

For påmelding send epost til kurs(at)oslobueskyttere.no med følgende informasjon for hver deltaker:

For barn kan mobilnummer og epost-adresse være til foresatte.